BSO in Dalerpeel

Opvang dichtbij huis

Amfiera & CBS Willem Alexander (Fiers) willen een buitenschoolse opvang mogelijk maken in Dalerpeel. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij medio 2024 de deuren gaan openen. De BSO zou gevestigd worden in de school en is voor de kinderen uit Dalerpeel en directe omgeving toegankelijk.

Ontzorgen

Je kind(eren) kunnen op de BSO voor schooltijd, na schooltijd, op studiedagen, op vrije dagen of tijdens schoolvakanties bij ons terecht.

Buiten dorpen

Woon je vlakbij Dalerpeel? Wij kunnen in overleg het vervoer van en naar school regelen. Zodoende kunnen ook ouders in de buiten gebieden gebruik maken van onze BSO.

Service

Jongere broertje(s) of zusje(s) kunnen tevens bij ons terecht bij ons kinderdagverblijf in Geesbrug.

Wanneer gaan wij open?

Bij voldoende aanmeldingen zullen wij begin 2024 bekend maken wanneer wij open gaan.
Uiteraard kunnen ouder(s) die interesse hebben in de BSO ons een handje helpen. Ken jij familie,vrienden, kennissen of buren uit Dalerpeel of omgeving? Informeer hun dat ook. Hoe meer aanmeldingen, hoe sneller wij de BSO kunnen openen.

Graag willen wij van zoveel mogelijk ouder(s) en/of verzorger(s) weten of er behoefte is voor aanbod van buitenschoolse opvang in Dalerpeel. Meld je vrijblijvend aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom BSO

De BSO biedt onderdak, zorg, bescherming, gezelligheid en persoonlijke aandacht voor ieder kind. Inspraak: kinderen hebben een actieve inbreng bij het bedenken van het programma. Continuïteit: kinderen en ouders moeten op de BSO kunnen rekenen als een 'tweede thuis'.

Kinderopvangtoeslag

Gaat jouw kind naar onze geregistreerde buitenschoolse opvang (BSO)? Dan krijgt jij mogelijk kinderopvangtoeslag. Dit is ook zo als je in het buitenland woont of werkt of nog aan het studeren bent. Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming voor ouders in de kosten van de kinderopvang.