De opvang dichtbij huis

Iedereen is welkom!

Bso de Bosuil biedt opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar in Geesbrug en (directe) omgeving. Wij helpen graag mee hun talenten te ontdekken en tevens bieden wij de kinderen een veilige plek met een fijne sfeer. Kinderen kunnen voor en na schooltijd lekker ravotten en knutselen op de buitenschoolse opvang.

Gezellige sfeer

Niks moet bijna alles mag. Lekker jezelf zijn, dat kan bij ons. Ravotten, knutselen of lekker rustig een boekje lezen. Bij onze BSO hebben we niet een vol dagprogramma, maar kunnen kinderen lekker relaxen.

Flexibel

Of je nu opvang voor of/en na schooltijd, in de vakantie of tijdens studiedagen nodig bent, bij onze BSO ben je welkom! We zijn het hele jaar geopend.

Ontzorgen

De voordelen van de BSO zie je vaak terug in de sociaal-emotionele ontwikkeling van hun kinderen. Voor ouders zelf is de bso een fijne mogelijkheid om werk en gezin te combineren Zo willen wij de ouders ontzorgen.

Gezelligheid

Of je nu wilt knutselen of lekker buiten gaat ravotten, bij ons kan dat. Na schooltijd even relaxen of mee doen aan sport en spel. Wij bieden voor ieder wat wils.

Waarom BSO

Onze pedagogisch medewerkers zijn betrokken bij o.a. de taalontwikkeling en helpen de kinderen om zelf dingen op te lossen en hoe ze tot (samen-) spel kunnen komen. Doordat wij met korte lijnen werken en geen grote groepen hebben, kunnen zij een goede band opbouwen met onze pedagogisch medewerkers

Voordelen BSO

Onze BSO biedt diverse voordelen zodat ouder(s) zich geen zorgen hoeven te maken. Altijd alles goed geregeld, zodat het kind voor en/of na school in goede handen is.

Kwaliteitsdocumenten

De GGD houdt jaarlijks toezicht op kinderdagverblijven, buitenschoolse opvanglocaties en gastouder(bureau)s binnen de regio. Deze toezichtbezoeken vinden aangekondigd en onaangekondigd plaats.

In het pedagogisch beleidsplan staan de pedagogische visie van de onze kinderopvang. Onze pedagogisch medewerkers moeten zich aan dit plan houden.

Veiligheid- en gezondheidsbeleid gaat over hoe onze kinderopvang de kinderen beschermt tegen risico’s. Hierin staat o.a. beschreven hoe wij de ruimtes veilig houden en de afspraken over hygiëne op de locatie.