Buitenschoolse opvang

De opvang dichtbij huis en waar je samen met je vriendjes kan opgroeien.

Vertrouwen als kernwaarde​

Ouders vertrouwen datgene wat hen het dierbaarst is ‘hun kinderen’ voor een deel van de dag toe aan onze pedagogisch medewerkers. Zeker voor ouders geldt, dat ze goed willen weten hoe wij vorm geven aan onze buitenschoolse opvang. Wij zetten ons proactief in voor het bereiken van een veilige, vertrouwde, maar tevens betaalbare opvang.

Samen groeien bij Amfiera

Ontwikkelen in een veilige omgeving

Gewoon jezelf mogen zijn

Niks moet, maar (bijna) alles mag

Op de opvang maken wij iedere dag plezier

Sportmiddag

Elke maand is er een sportmiddag, waar kinderen samen (nieuwe) verschillende sporten kunnen ontdekken. Waar humor en plezier centraal staan. Bij Amfiera is sporten niet alleen gezond, maar vooral erg leuk.

Huiselijke sfeer

Het dorpsgevoel. Een veilige & vertrouwde omgeving dichtbij huis. Bij de buitenschoolse opvang kan ieder kind zich thuis voelen.

Plezier maken

Spelen met vriendjes uit het eigen dorp. Buiten de natuur ontdekken of gewoon lekker ravotten. Elke dag maken we het samen gezellig.

Elke dag vers fruit

Amfiera biedt verantwoorde en gezonde voeding én wil hierin graag een voorbeeld geven. Bij ons krijgen de kinderen elke dag voldoende volkorenbrood & fruit te eten.

Ontzorgen

Bij Amfiera begrijpen wij, dat niet alle kinderen het zelfde zijn. Elk kind heeft zijn eigen noden en behoeften. We helpen kinderen zich te ontwikkelen en ondersteunen ouders bij de opvoeding

Veel spelen en bewegen

Wist je dat buitenspelen de cognitieve ontwikkeling bevordert en dat wij het daarom belangrijk vinden, om iedere dag buiten te zijn.

Benieuwd naar onze locaties?

Scroll naar boven