Buitenschoolse Opvang bij Amfiera

Samen groeien en ontwikkelen. Een plek waar ieder kind mee mag spelen, meetelt en leert, maar bovenal zichzelf mag zijn.

De locatie

Buitenschoolse opvang dichtbij huis, altijd een vriendje in de buurt om mee te spelen en een echt dorpsgevoel. Lekker veel buiten spelen en ravotten. Elke dag maken we het samen gezellig.
 
Ons motto: niks moet, alles mag.

Vertrouwen als kernwaarde​

“Ouders vertrouwen datgene wat hen het dierbaarst is ‘hun kinderen’ voor een deel van de dag toe aan onze pedagogisch medewerkers. Zeker voor ouders geldt, dat ze goed willen weten hoe wij vorm geven aan onze buitenschoolse opvang. Wij zetten ons proactief in voor het bereiken van een veilige, vertrouwde, maar tevens betaalbare opvang”

Buitenspelen

Wist je dat buitenspelen de cognitieve ontwikkeling bevordert en dat wij het daarom belangrijk vinden, om iedere dag buiten te zijn.

Meer dan alleen opvang bieden

Opvang in een huiselijke sfeer en ontspannen na schooltijd. Wij hebben aandacht voor de wensen van het kind. Hulp bij huiswerkbegeleiding en vervoer van en naar school. Wij noemen dat ontzorgen!

Activiteiten

Elke vakantie organiseren wij leuke activiteiten: van een spannende speurtocht tot picknicken in het bos.

Je kind veilig van en naar de buitenschoolse opvang vervoeren; wij regelen het!
We halen dagelijks kinderen op van verschillende scholen.

Bij bieden ook opvang in de vakantie en op studiedagen. Extra opvang nodig? Neem dan even contact met ons op.

De keuze is héél ruim en er is altijd wel een contract dat goed past bij jouw wensen. Weet je niet zeker welk contract voor jou de beste keus is? Neem vrijblijvend contact met ons op! Advies op maat hoort immers bij ontzorgen.

Nieuwsgierig geworden? ​ Bekijk hier onze BSO locaties

nl Nederlands