Locatie

Amfiera de Bosuil

Iedereen is welkom! De Bosuil biedt opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar in Geesbrug en omgeving. Wij helpen graag mee om hun talent te ontdekken en tevens bieden wij de kinderen een gezellige plek in een  veilige omgeving met leuke activiteiten. Wij stimuleren kinderen in hun ontwikkeling, maar bij ons kan iedereen lekker ravotten op het prachtige speelplein of lekker voetballen op kunstgras. Tevens kan het kind zich even terugtrekken in het leercentrum of de bibliotheek.

 

Al overtuigt en heb je opvang nodig? Meld je dan gelijk aan!

Wil je kennis maken of alvast de sfeer komen proeven? Plan dan een rondleiding in!

Even binnen kijken bij Amfiera de Bosuil

De eerste keer

Voor veel kinderen is het best spannend om naar de BSO te gaan, zeker in het begin. Een andere omgeving. Het is onze taak om kinderen een veilig gevoel te geven. Kinderen zijn immers van onschatbare waarde.

Meer dan alleen opvang bieden

Opvang in een huiselijke sfeer en lekker ontspannen na schooltijd. Wij hebben aandacht voor de wensen van de kinderen. Hulp bij huiswerkbegeleiding en bieden we altijd een luistert oor.

De locatie

Bij Amfiera wordt jouw kind opgevangen in een omgeving die zowel veiligheid als geborgenheid biedt; een omgeving waar jouw kind zich op eigen wijze en eigen tempo kan ontplooien. Voor oudere kinderen is het spelen met vriendjes belangrijker dan een vaste groep, vaste ruimten en een vast dagritme. Ouderen kinderen kunnen heel goed hun vrije tijd zelf invullen, ontplooien en eigen initiatieven nemen. Wij willen dat de bso als plezierig wordt ervaren voor zowel een 4 jarige als voor een kind van 7 jaar of ouder.

Voor je een beslissing neemt, wil je natuurlijk weten wat kinderopvang bij ons kost.

Je kunt bij Amfiera kiezen uit verschillende opvangpakketten. Staat jouw pakket er niet tussen, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven

Bekijk hier de pakketten van locatie de Bosuil

De Bosuil

Waar staat ons Bosuiltje voor? De Bosuil staat voor: joviaal, avontuurlijk, wijsheid en is veelzijdig. Ons logo heeft een warme persoonlijkheid en nodigt enthousiaste kinderen uit, om te komen spelen.

Bij Amfiera kun je kies je voor:

Wij vinden dat de natuur van grote waarde is voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Contact met natuur draagt ook bij aan verantwoordelijkheidsbesef voor natuur en milieu. Onze BSO deelt mede haar visie vanuit de gedachte met de natuur. Waarom nou een (groene) BSO? Tweederde van de Nederlandse kinderen groeit op in een stedelijke omgeving en Kinderen die opgroeien in een stedelijke omgeving hebben meer kans op psychische problemen, zoals paniekaanvallen en depressie. Kinderen die opgroeien in een groene omgeving hebben minder kans op obesitas, diabetes II en astma. In een dorp met veel groen moet een BSO daar juist voordeel uit halen, althans dat proberen wij. Een prachtig schoolplein met verschillende speeltoestellen en een mooi voetbalveld van kunstgras.
Voor ieder wat wils.

Amfiera biedt afwisselende activiteitenprogramma. Dagelijks zijn kinderen bezig met sport, spel,bakken, creativiteit, muziek en dans, dieren en educatie. Ze kunnen zelf bewust kiezen voor een actieve of juist ontspannende bezigheid.

Meedoen is niet verplicht!

Het is overigens helemaal niet verplicht om een activiteit te kiezen. Als kinderen liever vrij willen spelen op het schoolplein of willen voetballen op het kunstgras, of rustig een boekje willen lezen in de bieb, is dat geen enkel probleem.

Wil jij je verkleden als prinses of als stoere brandweerman? Of toch liever dansen op de muziek of relaxen in het leercentrum of toch op je gemak een boekje lezen uit de bieb? Wat dacht je van knutselen of spelen aan de zandtafel? Bij ons is niks te gek! Nou ja, bijna dan.

Lekker ravotten op het schoolplein en onbeperkt gebruik maken van de speeltoestellen of heerlijk potje voetbal op het kunstgras. Wij houden er rekening mee dat oudere kinderen zich ook kunnen vermaken.

Bij BSO De Bosuil kunt je kiezen uit verschillende pakketten voor buitenschoolse opvang.
Van structurele kinderopvang het hele jaar door, tot incidentele opvang in onvoorziene situaties.
De keuze is héél ruim en er is altijd wel een contract dat goed past bij jouw wensen.

De Bosuil haalt en brengt de kinderen met eigen vervoer. Je betaalt uiteraard geen extra kosten voor vervoer van of naar de BSO. Bij BSO De Bosuil zit het vervoer namelijk opgenomen in het pakket en betaal je niks extra’s. Is het kind 8 jaar of ouder en kan zij/hij zelfstandig naar school, dan mag zij/hij ook zonder begeleiding naar de BSO. Je moet daar uiteraard wel schriftelijk toestemming voor geven.

Kinderen in de kinderopvang zijn kwetsbaar. Zeker jonge kinderen die zich nog niet verbaal kunnen uiten. Wij worden jaarlijks gecontroleerd door de GGD of wij wel aan de ‘wettelijke eisen voldoen’ zie hier onder ons inspectierapport

Veel buitenruimte

Onze locaties hebben veel buitenruimte op het schoolplein en lekker  dichtbij een bosrijke omgeving.
Lekker voetballen of vele uren speelplezier op de speeltoestellen of je eigen groenten zien groeien in de moestuin.

Veiligheid altijd centraal

Voor veel kinderen is het best spannend om naar de BSO te gaan, zeker in het begin. Een andere omgeving. Het is onze taak om kinderen een veilig gevoel te geven. Kinderen zijn immers van onschatbare waarde.

Meer dan alleen opvang bieden

Opvang in een huiselijke sfeer en ontspannen na schooltijd. Wij hebben aandacht voor de wensen van het kind. Hulp bij huiswerkbegeleiding en vervoer van en naar school. Wij noemen dat ontzorgen!

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van het inkomen van beide ouders. Je ontvangt de toeslag via de Belastingdienst. Kijk voor meer informatie en het maken van een proefberekening op de website van de Belastingdienst.

Flexibel

We vinden dat kinderopvang flexibel hoort te zijn. Daarom hebben we een aantal pakketten samengesteld die bij de meeste ouders passen. Staat jouw pakket er niet tussen? Uiteraard kunnen we in overleg jou een passend pakket aanbieden

nl Nederlands
X