Locatie

BSO de Otter

Iedereen is welkom! Amfiera de Otter biedt opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar in Nieuweroord en omgeving. Wij helpen graag mee om hun talent te ontdekken. Gezellige opvang in een fijne omgeving met verrassende activiteiten. Wij stimuleren kinderen in hun ontwikkeling. Lekker ravotten op het prachtige speelplein of lekker voetballen. Tevens kan het kind zich even terugtrekken om te relaxen.

 

Al overtuigt en heb je opvang nodig? Meld je dan gelijk aan!

Wil je kennis maken of alvast de sfeer komen proeven? Plan dan een rondleiding in!

De eerste keer

Voor veel kinderen is het best spannend om naar de BSO te gaan, zeker in het begin. Een andere omgeving. Het is onze taak om kinderen een veilig gevoel te geven. Kinderen zijn immers van onschatbare waarde.

Meer dan alleen opvang bieden

Opvang in een huiselijke sfeer en ontspannen na schooltijd. Wij hebben aandacht voor de wensen van het kind. Hulp bij huiswerkbegeleiding en vervoer van en naar school in Geesbrug en (directe) omgeving.

De locatie

Bij Amfiera wordt jouw kind opgevangen in een omgeving die zowel veiligheid als geborgenheid biedt; een omgeving waar jouw kind zich op eigen wijze en eigen tempo kan ontplooien. Voor oudere kinderen is het spelen met vriendjes belangrijker dan een vaste groep, vaste ruimten en een vast dagritme. Ouderen kinderen kunnen heel goed hun vrije tijd zelf invullen, ontplooien en eigen initiatieven nemen. Wij willen dat de bso als plezierig wordt ervaren voor zowel een 4 jarige als voor een kind van 7 jaar of ouder.

Op de groep

Binnen ons kindercentrum werken we met veel plezier en enthousiasme in de buitenschoolse opvang. Dit betekent dat we graag lol maken en leuke activiteiten bedenken, maar dat kinderen lekker hunzelf kunnen zijn.

Voor je een beslissing neemt, wil je natuurlijk weten wat kinderopvang bij ons kost.

Je kunt bij Amfiera kiezen uit verschillende opvangpakketten. Staat jouw pakket er niet tussen, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Tarieven

Bekijk hier de pakketten van Amfiera de Otter

De Otter

Waar staat de Otter voor? avontuurlijk, wijsheid en is nieuwsgierig. De otter gaat op een opvallende manier op onderzoek uit oftewel 'kegelen'. Hij staat dan op de achterpoten met het lichaam rechtop, op de uitkijk. Onze Otter heeft een zachte persoonlijkheid en nodigt enthousiaste kinderen uit, om te komen spelen.

Bij Amfiera kun je kies je voor:

Wij vinden dat de natuur van grote waarde is voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Contact met natuur draagt ook bij aan verantwoordelijkheidsbesef voor natuur en milieu. Onze BSO deelt mede haar visie vanuit de gedachte met de natuur. Waarom nou een (groene) BSO? Tweederde van de Nederlandse kinderen groeit op in een stedelijke omgeving en Kinderen die opgroeien in een stedelijke omgeving hebben meer kans op psychische problemen, zoals paniekaanvallen en depressie. Kinderen die opgroeien in een groene omgeving hebben minder kans op obesitas, diabetes II en astma. In een dorp met veel groen moet een BSO daar juist voordeel uit halen, althans dat proberen wij. Een prachtig schoolplein met verschillende speeltoestellen en een mooi voetbalveld
Voor ieder wat wils.

Amfiera de Otter biedt afwisselende activiteitenprogramma. Dagelijks zijn kinderen bezig met sport, spel,bakken, creativiteit, muziek en dans, dieren en educatie. Ze kunnen zelf bewust kiezen voor een actieve of juist ontspannende bezigheid.

Meedoen is niet verplicht!

Het is overigens helemaal niet verplicht om een activiteit te kiezen. Als kinderen liever vrij willen spelen op het schoolplein of willen voetballen, of rustig een boekje willen lezen in de bieb, is dat geen enkel probleem.

Wil jij je verkleden als prinses of als stoere brandweerman? Of toch liever dansen op de muziek of relaxen in het leercentrum of toch op je gemak een boekje lezen uit de bieb? Wat dacht je van knutselen of spelen aan de zandtafel? Bij ons is niks te gek! Nou ja, bijna dan.

Lekker ravotten op het schoolplein en onbeperkt gebruik maken van de speeltoestellen of heerlijk potje voetballen. Wij houden er rekening mee dat oudere kinderen zich ook kunnen vermaken.

Bij BSO de Otter kun je kiezen uit verschillende pakketten voor buitenschoolse opvang.
Van structurele kinderopvang het hele jaar door, tot incidentele opvang in onvoorziene situaties.
De keuze is héél ruim en er is altijd wel een contract dat goed past bij jouw wensen.

Amfiera de Otter haalt en brengt de kinderen met eigen vervoer. Je betaalt uiteraard geen extra kosten voor vervoer van of naar de BSO. Bij Amfiera de Otter zit het vervoer namelijk opgenomen in het pakket en betaal je niks extra’s. Is het kind 8 jaar of ouder en kan zij/hij zelfstandig naar school, dan mag zij/hij ook zonder begeleiding naar de BSO. Je moet daar uiteraard wel schriftelijk toestemming voor geven.

nl Nederlands
X