De kleinschalige opvang dicht in de buurt

Met gastouderopvang kies je voor kleinschalige en flexibele kinderopvang door een erkende gastouder

Waarom kiezen voor Amfiera

Wij streven ernaar dat ouders & gastouders enthousiast en tevreden zijn over onze dienstverlening. Wij staan daarom voor persoonlijk contact & begeleiding. Bij onze dienstverlening betekent -het ontzorgen- het wegenemen van onnodige zaken. Dit doen wij door middel van goede bereikbaarheid of het snel regelen van bijv. een overstap naar ons gastouderbureau. Kortom, we houden het simpel.

Wat biedt ons gastouderbureau

  • Eigen urenportaal
  • Vast aanspreekpunt
  • Goede ondersteuning bij praktische zaken
  • Bijscholing voor gastouders
    Augeo Foundation
  • Goed en makkelijk bereikbaar
  • Vaste en lage bureaukosten
  • Aangesloten bij een brancheorganisatie

Kunnen wij ook iets voor jou betekenen

Maak je voor de eerste keer gebruik van een gastouder of wil je overstappen naar Amfiera? Wij helpen je graag!

Persoonlijk

Elke ouder/gastouder krijgt bij ons een eigen consultant. Wij kennen onze gastouders vaak persoonlijk, waardoor we vaak een goede match voor ouders kunnen vinden.Onze medewerkers zijn tevens goed op de hoogte van de inhoud en de mogelijkheden binnen de gastouderopvang.

Online portaal

Ouders kunnen in het eigen (online) portaal hun uren & facturen bekijken via smartphone, tablet of pc. (Extra) dagen aanvragen of in hun eigen digitale dagboek kijken.

Gezinstarieven

Voor onze bemiddeling betaal je altijd lage bureaukosten. Of het gezin nu uit 1 of 3 kinderen bestaat; bij Amfiera betaal je nooit teveel! Wij willen daarmee zorgen, dat de opvang betaalbaar en toegankelijk blijft voor elk gezin.

Makkelijk en snel

Wij ontzorgen de gast- en vraagouder ,door het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Overstappen is bij ons al in één dag geregeld! Contracten worden digitaal getekend. Wij kunnen snel en gemakkelijk de koppeling realiseren – -vaak al binnen 1 dag-.
Zo willen wij de drempel laag houden ,en door de tijdwinst kunnen we het tarief plezierig laag houden.

Het 'net zoals thuis'- gevoel

Kleinschalige kinderopvang verzorgd door een gastouder in huiselijke sfeer. Gastouderopvang staat voor persoonlijke aandacht voor het kind. Amfiera staat voor persoonlijk contact en optimale ondersteuning voor ouders en gastouders. Wij verzorgen zaken op financieel, juridisch en pedagogisch gebied. Jij maakt de keuze, die voor jou en je kind goed voelt

Wat doet Amfiera gastouderbureau voor joU:

Werven van (gast)ouder(s)