De kleinschalige opvang dicht in de buurt

Waarom kiezen voor Amfiera

Wij streven ernaar dat ouders & gastouders enthousiast over ons zijn en voor ons als hun gastouderbureau kiezen. Wij staan voor persoonlijk contact & begeleiding. We zorgen er voor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Persoonlijk

Elke ouder/gastouder krijgt bij ons een eigen consultant. Wij kennen onze gastouders vaak persoonlijk, waardoor we vaak een goede match voor ouders kunnen vinden.Onze medewerkers zijn tevens goed op de hoogte van de inhoud en de mogelijkheden binnen de gastouderopvang.

Online portaal

Ouders kunnen in het eigen (online) portaal hun uren & facturen bekijken via smartphone, tablet of pc. (Extra) dagen aanvragen of in hun eigen digitale dagboek kijken.

Gezinstarieven

Voor onze bemiddeling betaal je altijd lage bureaukosten. Of het gezin nu uit 1 of 3 kinderen bestaat; bij Amfiera betaal je nooit teveel! Wij willen daarmee zorgen, dat de opvang betaalbaar en toegankelijk blijft voor elk gezin.

Kleinschalige kinderopvang bij in de buurt.

Makkelijk en snel

Wij ontzorgen de gast- en vraagouder ,door het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Overstappen is bij ons al in één dag geregeld! Contracten worden digitaal getekend. Wij kunnen snel en gemakkelijk de koppeling realiseren – -vaak al binnen 1 dag-.
Zo willen wij de drempel laag houden ,en door de tijdwinst kunnen we het tarief plezierig laag houden.

Het 'net zoals thuis'- gevoel

Kleinschalige kinderopvang verzorgd door een gastouder in huiselijke sfeer. Gastouderopvang staat voor persoonlijke aandacht voor het kind. Amfiera staat voor persoonlijk contact en optimale ondersteuning voor ouders en gastouders. Wij verzorgen zaken op financieel, juridisch en pedagogisch gebied. Jij maakt de keuze, die voor jou en je kind goed voelt

Hoe werk het:

Schrijf jezelf vrijblijvend in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op.
Een bemiddelingsmedewerker van Amfiera zou contact met jou opnemen om gezamenlijk de opvang van jouw kind(eren) te bespreken. Aan de hand van jouw wensen wordt actief gezocht naar gastouders bij jou in de buurt. Is er voor jou een geschikte gastouder gevonden, dan kun je een afspraak maken met de gastouder voor een kennismakingsgesprek. Indien er een ‘klik’ is, gaat de bemiddelingsmedewerker van Amfiera een afspraak maken voor het koppelingsgesprek op de gekozen opvanglocatie. Voor het gesprek wordt de risico-inventarisatie uitgevoerd en helpt de bemiddelingsmedewerker jou en de gastouder met alle contractuele en administratieve zaken rondom de opvang. De kinderopvang wordt geformaliseerd en in de meeste gevallen kom je ook in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag.

Heb je al een gastouder of ben je al aangemeld bij een ander gastouderbureau? Dan helpen wij jou bij het overstappen (overstapservice). Wij zorgen er voor dat dit snel en eenvoudig verloopt en de opvang loopt daarmee gewoon door! Wij noemen dit ontzorgen, wij proberen het (gast)ouders zo makkelijk mogelijk te maken. Om als gastouder te mogen werken moet de gastouder zich inschrijven bij een geregistreerd gastouderbureau. Dit is wettelijke bepaald en om fraude zoveel mogelijk tegen te gaan heeft de overheid bij de gastouderopvang een kassiersfunctie verplicht gesteld. Doordat de opvangkosten van de vraagouder eerst aan het gastouderbureau betaald dient te worden, mag de vraagouder niet direct de opvangkosten uitbetalen aan de gastouder. Je kunt alleen kinderopvangtoeslag krijgen als jouw gastouder is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Na afloop van het kalenderjaar moet het gastouderbureau aan de Belastingdienst, een gedetailleerde opgave van de inkomsten van de gastouder, de opvanguren en de opvangkosten van de vraagouder aanleveren voor controle.

Wat doet Amfiera gastouderbureau voor joU:

Werven van (gast)ouder(s)