Vanaf 2015 zijn wij begonnen met ons gastouderbureau en kan iedereen rekenen op onze deskundige en betrouwbare dienstverlening. We zijn momenteel actief in drie provincies en daarnaast bieden wij met onze vestigingen buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. We kunnen met trots zeggen dat we veel ervaring hebben met kinderen. De kern van ons bedrijf is 'ontzorgen' oftewel zorgen wegnemen. Met ontzorgen bedoelen wij dat we voor ouders, gastouders en kinderen klaar staan, altijd!
Dit doen wij met persoonlijke aandacht, veel plezier en kwaliteit!

Samen groeien in de kinderopvang, is onbezorgd plezier maken en onszelf blijven ontwikkelen. Bij ons kijken wij vanuit de mogelijkheden van het kind.

Betrokkenheid

Voor Amfiera  geldt ook dat we nauw betrokken zijn bij de opvoeding van kinderen. Daar horen leuke momenten zoals een nieuw broertje/zus of een emotioneel moment als een dierbare is overleden. Kinderen kunnen met hun verhaal altijd bij 1 van onze ‘lieve’ pedagogische medewerkers terecht. Het werken in de kinderopvang maak juist dat zo bijzonder.”

Verbondenheid

We voelen ons allemaal sterk met elkaar verbonden. Dat is een van de belangrijke kenmerken van een goede kinderopvangorganisatie. Naar de lange termijn kijken is essentieel om kwaliteit te kunnen waarborgen.
Open zijn over onze manier van werken en zorgen voor een huiselijke en prettige sfeer.  Een bakkie thee/koffie op zijn tijd en tevens een luisterend oor.  Dat is wie wij zijn.

nl Nederlands
X