Wij zijn Amfiera

Melanie
Directeur-bestuurder & locatiemanager
De juiste balans tussen kwaliteit van de opvang en de bedrijfsvoering, is de sleutel tot succes. Mijn doel is, om onze medewerkers mee te nemen in de visie van de Amfiera. Daarnaast is het mijn taak om Iedereen gemotiveerd en enthousiast te laten houden. Bij Amfiera willen wij alle kinderen een warme maar tevens veilig plek bieden, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.
Dave
Directeur-bestuurder
Als (mede)oprichter van Amfiera, staat bij mij de kwaliteit en de waarborging van de pedagogische praktijk centraal. Wij bieden oplossingen. zoals opvang dichtbij huis of het vervoer van en naar de opvang. Dat noemen wij ontzorgen. Kinderopvang toegankelijk maken voor elk gezin, daar staan wij voor.
Jan
Beleidsmedewerker & FEC adviseur
Met meer dan 30 jaar ervaring in het onderwijs, fungeer ik nu als spil bij de informatie-uitwisseling omtrent het beleid. Tevens draag ik bij aan duurzaam financieel welzijn van Amfiera
Cynthia
Pedagogisch beleidscoach & pedagogisch medewerker
In 2020 heb ik na bijna 20 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, de overstap gemaakt naar Amfiera. met een flinke dosis optimisme heb ik de training pedagogiek en coaching -crebo erkende- hbo cursus gevolgd bij Kiki. ALs coach ben ik ervoor, om de kwaliteit op de opvang te verbeteren en heb ik een actieve rol in de ontwikkeling van pedagogisch medewerkers.
Sylvia
Pedagogisch medewerker
Ik heb 20 jaar ervaring in de kinderopvang en heb daarnaast het zorgbehoevende kinderen gewerkt. Deze ervaring heeft mij geleerd dat elk kind ook echt uniek is. Met liefde en geduld komt een kind het beste tot zijn recht
Ida
Pedagogisch medewerker
Met mijn HBO inrichtingswerk ben ik werkzaam geweest in het blijf van mijn lijf huis te Groningen. De schat aan ervaring en mijn ontwikkeling die ik daar heb opgedaan, geeft mij veel handvaten. Ik maak graag elke dag plezier op de opvang en dat doe ik o.a. met muziek. daarnaast moeten kinderen altijd hunzelf kunnen zijn in een veilige omgeving.
Emy
Pedagogisch medewerker
ALs onderwijsassistent ben ik gestart met de HBO opleiding Social Work. Mede door de C0vid-19, heb ik tijdelijk besloten om de opleiding on hold te zetten. Ik wil graag bij Amfiera meer werkervaring op doen. alvorens ik weer verder ga met mijn studie.