Wij zijn

Samen groeien

Binnenkort worden er nieuwe foto’s geplaatst.

Dave Dagelet
Directeur-eigenaar
Als (mede)oprichter van Amfiera, staat bij mij de kwaliteit en de waarborging van de pedagogische praktijk centraal. Wij bieden oplossingen. zoals opvang dichtbij huis of het vervoer van en naar de opvang. Dat noemen wij ontzorgen. Kinderopvang toegankelijk maken voor elk gezin, daar staan wij voor.
Melanie Dagelet
Eigenaar- locatiemanager
De juiste balans tussen kwaliteit van de opvang en de bedrijfsvoering, is de sleutel tot succes. Mijn doel is om onze medewerkers mee te nemen in de visie van de Amfiera. Daarnaast is het mijn taak om Iedereen gemotiveerd en enthousiast te laten houden. Bij Amfiera willen wij alle kinderen een warme maar tevens veilig plek bieden, zodat ze zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen.
Jan van Mourik
Klachtenfunctionaris & vertrouwenspesoon
Met meer dan 30 jaar ervaring in het onderwijs, fungeer ik nu als spil bij de informatie-uitwisseling en ben ik het aanspreekpunt voor klachten. Tevens draag ik bij aan gezond welzijn binnen Amfiera.
Scroll naar boven